Inspirație și culoare la Biblioteca Județeană ,,Marin Preda”

Marți, 15 noiembrie a.c., incepand cu ora 14.00, Biblioteca Județeană ,,Marin Preda”, instituție a Consiliului Județean Teleorman, vă invită la expoziție.  Secțiile pentru copii și pentru adulți sunt gazde pentru lucrările de pictură ale copiilor de la Atelierul de creație plastică din cadrul Asociației Culturale și Educative Art L’Ibre,  îndrumați de președintele  asociației,  Mihaela Raluca Mocanu, care isi expune lucrarile alaturi de copii.  Acțiunea se desfășoară în cadrul parteneriatului dintre biblioteca județeană și asociația Art L”Ibre.

Lucrările elevilor sunt prezentate sub genericul ,,Iubim culorile naturii”, iar cele ale profesoarei Mihaela Raluca Mocanu, sub genericul ,,Natura – izvor de inspirație și culoare”.

Având ca punct de plecare natura, pline de culoare, tablourile sunt realizate de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani.

Expoziția va fi deschisă în perioada 15 – 22 noiembrie  pentru a vă face părtași la bucuria copiilor, dar și a profesoarei lor, de a surprinde în culoare minunile naturii.


Lizeta Oprea

Radio Zet Zimnicea