Incotro ne indreptam?

Incotro se indreapta omenirea?

Nu este o intrebare retorica, din contra, va intreb pe dumneavoastra, cititorii portalului. Mai sunt oamenii capabili sa-si iubeasca semenii?

Ma uit in jur si vad MINCIUNA, ORGOLII si INVIDIE. Trei caracteristici ale oamenilor din jurul meu, care ma sperie…

Purtam masti, incercam sa parem prietenosi dar rautatea si dorinta de razbunare pentru greutatile vietii ne impiedica sa traim frumos.

Oamenii au uitat adevaratele valori, au uitat de IUBIRE, SPERANTA, PRIETENIE si IERTARE si se pierd in lupta pentru BANI si PUTERE.

Sunt dezamagita sa vad cum oamenii nu mai sunt reprezentati de un nume ci de o culoare (politica). Ma intreb, unde vom ajunge?

Conform definitiei, oamenii sunt fiinte superioare care se caracterizeaza prin gandire si inteligenta, dar in ultimul timp ne indepartam din ce in ce mai tare de aceste caracteristici.

Sunt intr-o continua cautare, vreau sa imi inteleg semenii, dar de multe ori cad in capcana rautatii lor.

Un prieten facea o gluma zilele trecute si spunea ca acum romanul nu-si mai doreste sa moara capra vecinului, ci vecinul, ca sa-i ia capra. Trist…

In incercarea mea disperata de a-mi intelege semenii si de a le justifica faptele si modul de a gandi, incerc sa dau vina pe criza economica, pe lipsa banilor sau pe strsul de zi cu zi. Sa fie acesta motivul rautatii lor?

In finalul articolului va marturisesc ca am scris aceste randuri avand convingerea ca sunt cititori care viseaza la ziua cand ne vor reaminti adevaratele valoril ale vietii, vom ridica fruntea sus si o vom lua de la capat.

Intre timp nu uitati: IUBIRE, SPERANTA, PRIETENIE si IERTARE !