Incepe Campania “Scapa de Ambalaje”

Asociatia Industriei de Protectia Plantelor din Romania va desfasura, in perioada octombrie –noiembrie 2010, o noua editie a campaniei de colectare „ Scapa de ambalaje”.

Prin intermediul acestei campanii sunt colectate gratuit deseurile din material plastic, metal si hartie provenite din ambalajele unor substante, pesticide.

Derulata sub sloganul “SCAPA de ambalaje”, campania se adreseaza producatorilor, importatorilor si utilizatorilor de produse pentru protectia plantelor, care au obligatia de a preda ambalajele pentru a fi valorificate.

Vor fi colectate in mod gratuit, exclusiv deseurile nepericuloase (plastic, metal si hartie) provenite de la ambalajele de polipropilena, de la punctele de colectare selectate si direct de la fermele care la detin in cantitati care depasesc 30 de metri cubi, atat pe perioada campaniilor de colectare, cat si pe parcursul intregului an.

In judetul Teleorman, au fost stabilite urmatoarele puncte si perioade de colectare:

SC Lambertino Impex SRL Rosiorii de Vede perioada 12-13 octombrie 2010 intre orele 9,00-17,00 ;

– SC Agrovet Trade SRL depozit Calomfiresti perioada 26-27 octombrie 2010 intre orele 9,00-17,00;

– SC Cargill Agricultura SRL Smardioasa perioada 16-17 noiembrie 2010 intre orele 9,00-17,00;


  

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.