Înarmat „până în dinţi”, depistat de poliţişti

Poliţiştii din mun. Roşiorii de vede au depistat un barbat de 23 ani din localitate, care purta asupra sa, fără drept nu unul, ci două cuţite. Acesta a declarat că le purta pentru a se apăra de eventuali atacatori, însă nu a precizat că ar fi fost ameninţat vreodată de cineva. Cuţitele au fost confiscate, iar pe numele barbatului a fost întocmit dosar penal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.