In luna august 535 de someri s-au angajat datorita serviciilor de mediere a muncii realizate de A.J.F.M. Teleorman

In luna august 2010, un numar de 1.183 persoane au fost asistate in vederea beneficierii de serviciile de medierea locurilor de munca vacante, de catre A.J.O.F.M Teleorman.  Programul de Ocupare al fortei de munca, presupune atat informarea si consilierea profesionala, medierea muncii, formarea profesionala, cat si stimularea angajatorilor pentru incadrarea in munca a somerilor, facilitind astfel creerea de noi locuri de munca.

S-a reusit incadrarea in munca a 506 teleormaneni.

Persoanele interesate de primirea unui sprijin se pot adresa in fiecare zi, in intervalul orar 8.30-16.30, Agentiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu, din cadrul A.J.O.F. Teleorman.

 

 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.