Impreuna il putem ajuta pe micutul Sebastian (VIDEO)

Sistemul medical din Romania si medicii dezinteresati fac victime. Va prezentam povestea unui copil din judetul nostru care se lupta cu viata pentru că medicii au lăsat-o pe mama sa nesupravegheată la naştere.

Toate viitoarele mamici viseaza la momentul in care isi vor tine bebelusul in brate. Din pacate pentru Gina Lungu, o tanara mamica din Teleorman, acel moment a reprezentat o drama. Femeia a fost abandonata de medici in momentul nasterii iar copilul s-a asfixiat cu cordonul ombilical. Micutul Sebastian s-a nascut apropae mort si a primit nota 1 din partea cadrelor medicale.

Desi s-au facut numeroase sesizari la Colegiul Medicilor parintii nu au primit niciun raspuns.

Acum copilul se afla in Alexandria unde bunica, mama si o bona il ingrijesc. Tratamentul micutului costa 3.000 de euro pe luna. „Nevoile noastre nu mai sunt prioritare de mult. Banii pe care îi mai avem nu ne mai ajung decât o lună, maxim două, după care o să începem să tăiem din recuperări, nu avem ce face. Ca să nu mai zic, că pentru a încerca refacerea cât de cât a stării lui Sebastian, încă din 2008, trebuia să-l operăm la o clinică din Dusseldorf, Germania, dar nu avem bani. Ne trebuiau vreo 21.000 de euro. Eu nu mai lucrez, pentru că a trebuit să am grijă de Sebastian, dar acum va trebui să mă angajez din nou. Soţul meu are un salariu de 1.000 de lei pe lună, ca lector universitar. Copilul are şi un certificat de handicap, pentru care primeşte de la stat aproximativ 500 de lei”, a spus mama micuţului.

Echipa InfoTeleorman face apel la toti teleormanenii cu suflet mare care il pot ajuta pe Sebastian. Orice suma, cat de mica, si orice sprijin sunt binevenite. Exista un cont unde se pot face donatii RO69RNCB0245036622920004 sau în euro – RO42RNCB0245036622920005, deschise la BCR Alexandria, pe numele Ionuţ Nansi Lungu.

Impreuna il putem ajuta pe Sebastian!