Hotii din trenuri

    • În data de 17.08.2010, lucrătorii Biroului de Poliţie Transporturi Teleorman, cu ocazia activităţilor de menţinere a ordinii şi siguranţei publice precum şi prevenirii furturilor de la călători, au depistat pe P. Viorel de 26 ani din com. Unirea, jud. Brăila care, în timp ce se deplasa cu trenul IC 693 pe relaţia Videle – Roşiori Nord, i-a sustras unei persoane din com. Văleni, jud.Olt portofelul din bagaj, în care avea suma de 75 lei, actele de identitate precum şi alte documente personale.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Cu această ocazie politistii atrag atenţia călătorilor să nu lase bagajele nesupravegheate, să nu lase bunurile cu o valoare mai mare la vedere şi să nu intre în discuţii cu persoane necunoscute în vederea prevenirii unor astfel de evenimente nedorite.

<!– @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } –>

    • De asemenea, în trenul R 992 pe relaţia Craiova – Roşiori Nord a fost depistat S. Florea de 59 ani din com. Brănăşeşti, jud. Galaţi în timp ce transporta un număr de 3 motoferastraie marca STHIL fără a avea documente de provenienţă declarând că le-a cumpărat din mun. Bucureşti pentru a le valorifica în mun. Craiova.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii nr.12/1990, iar bunurile respective au fost ridicate în vederea confiscării