Hoţii de fier vechi, surprinşi în flagrant de poliţiştii din Zimnicea

Politistii orasului Zimnicea au prins doi tineri, unul din Stoeneşti, jud. Giurgiu, iar celalalt din com. Năsturelu, jud. Teleorman, in timp ce sustrageau ţevi metalice din subsolul unu bloc din localitate. Daca oamenii legii nu ii descopereau la timp, cei doi planuiau sa valorifice tevile furate la centrele de colectare fier vechi din oras.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.