Grup sanitar nou la Școala NR. 3 Zimnicea

Cea mai mare școală din orașul Zimnicea va beneficia de un nou grup sanitar. La solicitarea părinților și a cadrelor didactice, autoritățile locale au decis să rezolve problema care îi punea în dificultate în special pe elevii clasei 0. Indiferent de conditiile meteorologice, aceștia trebuiau să iasă din clădirea școlii să mearga la vechiul grup sanitar ce se afla la o distanță de aproximativ 150 de metri.
Deși de această problemă se știe de ceva vreme, lipsa fondurilor nu a făcut posibilă, până acum, realizarea acestui proiect, costul constructiei ridicand-se la aproximativ două miliarde și jumătate de lei vechi.
„Am zis că e bine să finanțăm această mare investiție. Iată că acum se lucrează de zor, de aproximativ 30 de zile și sper ca la sfârșitul acestei luni să o predăm școlii.  După părerea mea este un lucru bun, de care să se folosească toți și care să rămână peste ani” a spus Petre Pârvu, primar al orașului Zimnicea.
Școală Gimnaziala Nr. 3 este cea mai mare școală din orașul Zimnicea, în această instituție de învățământ fiind înscriși 411 elevi.