Fostele angajate ale societatilor Eurouniform si Agava Top si-au gasit dreptatea in instanta / AUDIO

Dupa indelungi eforturi, procese si dezamagiri, fostele angajate ale societatilor Eurouniform si Agava Top,  vor beneficia de drepturile banesti cuvenite si neachitate, aferente lunilor aprilie, mai si iunie 2009, contravaloarea a 38 de tichete de masa si cheltuieli de judecata in valoare de 5.000 lei.

Tribunalul Teleorman a admis in data de 2.05.2011,  actiunea civila formulata de Sindicatul Profemina in contradictoriu cu SC Agava Top si Sc Eurouniform, cele doua societati fiind obligate sa achite drepturile salariale  celor 153 de angajate.

Totodata, administratorii Agava Top si Eurouniform vor fi cercetati pentru faptul ca nu au evidentiat in totalitate operatiunile financiar-contabile desfasurate, in scopul sustragerii de la plata obligatiilor datorate bugetului de stat.

Desi si-au castigat drepturile salariale, pagubitele mai trebuie sa astepte pana vor intra in posesia banilor. In data de 27 iunie a.c.  sindicatul va depune o cerere la Masa Credala  Bucuresti, cele 153 de persoane urmand sa primeasca aproximativ 1.600 lei fiecare.

Interviu Mariana Vaduva – reprezentant al fostelor angajate Agava Top si Eurouniform