Fiul primarului din Bogdana este in libertate, desi a violat o minora

Un tânăr condamnat pentru viol este liber ca pasărea cerului. Băiatul este fiul unui primar dintr-o comună din judeţul Teleorman. În vreme ce procurorii ne asigură că legea este lege şi vinovatul este „la răcoare”, o echipă Realitatea TV l-a filmat la şcoală.

Violul a avut loc la începutul anului 2010, în Alexandria, iar apartamentul transformat în casă de rendez-vous este al primarului din comuna teleormăneană Bogdana. Împreună cu patru amici, fiul acestuia a sechestrat şi a violat aici o minoră de 15 ani.

„Băiatul este în liceu cu fiică-mea. Se laudă în liceu cu ce i-a făcut. A vrut să-mi dea bani. N-am vrut să primesc. Şi primarul de la Bogdana a vrut. Copilul meu nu mi-l vând pe bani. Cum a fost legată, cu scoci la gură, în toate felurile. Ce mai, n-am putut să accept bani de la ei. Au vrut să-mi dea 5.000 de euro fiecare. Eu vreau să fie dreptate prin lege”, a spus mama victimei.

Băiatul primarului din Bogdana a fost condamnat iniţial la trei ani cu suspendare. „Unitatea noastră de Parchet a declarat apel, care a fost admis. Tribunalul a şi majorat pedepsele aplicate, apreciindu-se că erau injust inividualizate, orientate spre minim. În acest moment el este permanent reţinut în această cauză”, a precizat procurorul Mihaela Mecleuş de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

A doua instanţă l-a condamnat la patru ani cu executare. A fost, însă, eliberat sub control judiciar. Aşa încât, deşi procurorii îl ştiu după gratii, reporterii Realitatea TV l-au găsit pe violator la şcoală. „Prietenii mei sunt închişi, dar eu mi-am dorit foarte mult să vin la şcoală. S-o termin. Nu am violat fata, ea a vrut sa se culce cu mine”, le-a spus băiatul jurnaliştilor.