Elevii zimniceni primesc caldura in clase

De o săptămână, vremea este mai rece decât normalul acestei perioade, însă în  multe şcoli din Teleorman nu se dă căldură. Saptamana trecuta un ziar local scria ca elevii din comunele Frasinet, Pietrosani, Saelele si Poroschia ingheata de frig in clase, primariile neavand bani de combustibil sau lemne.

Ne confruntam cu o situatie ingrijoratoare, avand in vedere ca odata cu vremea rece si virozele bat la usa. Copiii sunt in mare pericol, daca autoritatile locale nu gasesc solutii.

Bani la bugetele locale  primesc numai primariile „portocalii” asa ca elevii din satele si orasele al caror primar nu apartine de organizatiile PDL sunt expusi pericolului de a se imbolnavi, fara a tine cont de faptul ca ei nu au nicio vina.

In orasul Zimnicea, de astazi, 11 octombrie, elevii beneficiaza de caldura, primaria procurandu-si combustibil pentru centrale inca din vara. Primarul Petre Parvu a declarat pentru infoteleorman.ro ca nu are de gand sa lase elevii zimniceni sa devina victimele ambitiilor politice si va face tot ce ii sta in putinta sa ii sustina pe cei pe care ii considera „speranta unei Romanii mai bune”.