Elevii zimniceni, premiati pentru implicarea in activitati de voluntariat

Vineri, cu incepere de la ora 10, in sala de sedinte a Primariei Zimnicea a avut loc festivitatea de incheiere a voluntariatului pentru 15 elevi ai Liceului Teoretic Zimnicea, care au participat in cadrul proiectelor „Voluntari pentru comunitate” si „Security marketing, siguranta pentru varsta a III-a” prin intermediul carora tinerii au intreprins o serie de activitati de sustinere a persoanelor in varsta din Zimnicea.

Proiectul, desfasurat de Liceul Teoretic Zimnicea in parteneriat cu IPJ Telorman si Primaria orasului Zimnicea este unul pilot, elevii zimniceni fiind primii care s-au implicat intr-o astfel de campanie.

Reprezentatii IPJ Teleorman, prezenti la eveniment au fost extrem de incantati de modul in care s-au implicat elevii voluntari. „Cele doua proiecte au fost o noutate pentru judetul nostru. Voluntarii ne-au facut mandrii de ei si speram ca modelul lor va fi preluat si de colegii din alte licee, in asa fel incat tinerii sa incerce sa ajute cu forte proprii” ne-a spus subcomisar Crina Godu.

Coordonarea voluntarilor a fost facuta de profesor Aneta Ignat, din partea IPJ s-a implicat Agent sef Marin Badoiu, copiii fiind sprijiniti in activitatile desfasurate  si de catre primarul orasului Zimnicea,  Petre Parvu, care le-a oferit sprijin financiar in campania prin intermediul careia au fost impartite alimente batranilor din  Zimnicea.

 

 

Lizeta Oprea