Tinerii zimniceni contribuie la planul de dezvoltare al orasului

Interesat de nevoile zimnicenilor, si pentru un echilibru al strategiei de dezvoltare, primarul orasului Zimnicea consulta parerile tuturor categoriilor de varste din oras. Astazi a fost randul tinerilor, care  si-au exprimat nevoile in ceea ce priveste viitorul orasului , si conditiile pentru ca dupa terminarea facultatii sa revina in Zimnicea.

Demarat de curand, proiectul privind dezvoltarea orasului Zimnicea pentru perioada 2014-2020 isi propune rezolvarea nevoilor tuturor categoriilor de varste. Si pentru ca viitorul este reprezentat de tineri,  autoritatile zimnicene i-au consultat pe acestia in ceea ce priveste planul unei dezvoltari de success.

Continuarea lucrarilor  la constructia campusului scolar, reabilitarea cinematografului si a casei de cultura, infrastructura , si rezolvarea problemei  locuri de munca, sunt doar cateva dintre nevoile tinerilor zimniceni.

Consultarea parerilor cetatenilor va continua cel mai probabil de saptamana viitoare, cand o echipa de tineri va merge din casa in casa pentru a realiza un studiu in ceea ce priveste necesitatile si ideile de dezvoltare ale populatiei de la Zimnicea.