Elevii zimniceni au sarbatorit bucuria de a darui

Sub sloganul “Sa daruiesti, sa fii mai bun” elevii Scolii Gimnaziale Nr 2 au desfasurat o campanie umanitara, acestia  donand pachete ce au constat in dulciuri, jucarii, rechizite scolare si hainute pe care le-au oferit unui numar de 30 de copii, colegi ai lor , cu posibilitati financiare scazute.

Pentru a resplatit gestul lor, cadrele didactice, impreuna cu autoritatile locale,  i-au premiat, incurajandu-i sa desfasuare in continuare activitati de voluntariat.

Joi, incepand cu ora 16,pe scena din Piata Centrala, copiii au primit diplome, acestia oferind la randul lor un frumos spectacol de dans si poezie .

Cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale Nr 2 au incercat prin acest proiect sa le insufle copiilor spiritual de voluntariat si iubirea fata de semeni, activitatea reprezentant dovada muncii implinite a celor implicati.

Elevii Scolii Gimnaziale Nr 2 s-au bucurat joi de realizarile proiectului si in acelasi timp au oferit si un frumos spectacol, prin intermediul poeziilor cu tema Sarbatorilor Pascale , amintindu-le zimnicenilor , ca se apropie Pastele , si cu aceasta ocazie trebuie sa fim mai bun si sa invatam sa daruim.