Doi tineri din Teleorman au fost retinuti pentru furt

Doi tineri de 17 si respectiv 23 de ani, ambii din Alexandria, au fost retinuti de politistii Serviciului de Investigaţii Criminale Teleorman. In noapte de 29 spre 30 septembrie, cei doi, au spart un autoturism aflat pe strada Dunarii, in Alexandria, dar  nu au reusit sa-l porneasca. Nu s-au dat batuti, au gasit un alt autoturism, insa, distractia nu a tinut decat pana in comunaTiganesti, unde, din cauza unei pene, au trebuit sa opreasca. Suspecţii au abandonat autoturismul pe un teren viran, la marginea comunei si i-au dat foc, acesta arzând in intregime.

Cei doi au fost reţinuţi în arest pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt calificat”, „distrugere” si „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fara a poseda permis de conducere”, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventiva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.