Trei alexandreni la inchisoare pentru furt

Trei alexandreni au fost condamnati de instanţa de judecată si arestati pentru furt calificat. Poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale au identificat trei persoane care aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnate de instanţa de judecată pentru infracţiuni de furt calificat. B. Laurenţiu de 27 ani din mun. Alexandria, condamnat 2 ani inchisoare pentru infracţiunea de „furt calificat”, P. Cristian de 30 ani din mun.Alexandria, condamnat 1 an şi 6 luni inchisoare pentru infracţiunea de „furt calificat” şi C. Ninel de 22 ani condamnat la 5 ani închisoare pentru aceeaşi infracţiune, au fost introduşi în arestul poliţiei, urmând a fi transferaţi în penitenciar.

 

 IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.