Danube Eco Summer Fest

Danube Eco Summer Fest – cel mai mare eveniment din sudul tarii isi va deschide portile joi 15 august, incepand cu ora 12.00 in Parcul Central din Zimnicea.  4 zile de cantec, joc si voie buna , expozitie de produse agroalimentare, masini agricole, produse traditionale si artizanat – cam asa poate fi descries evenimentul. Printre invitati se numara ministri, secretari de stat primari si oameni de afaceri din Romania si Bulgaria.  Deasemenea este asteptat si Liviu Dragnea – viceprim-ministrul Romaniei.

In Parcul central se va desfasoara expozitia agro – alimentara la care si-au anuntat participarea importatori si dealeri de masini si utilaje agricole, dar si companii alimentare.

Primariile din Teleorman au raspuns si ele pozitiv invitatiei de a promova societatile sau gospodarii de frunte si vom putea admira produsele expuse sub pavilionul primariilor Rosiorii de Vede, Contesti, Frumoasa si Piatra.

Aici se vor putea gasi si mici producatori, romani sau bulgari care vor expune legume si fructe bio, naturale si sanatoase, produse apicole, branzeturi sau dulciuri de casa.

Vor fi 4 zile de dansuri si obiceiuri sustinute de  12 ansambluri folclorice din Romania si Bulgaria.

Joi seara, de Sf. Maria, un adevarat regal cu ansamblul folcloric Burnasul si un concert extraordinar Emilia Ghinescu, Constantin Lataretu si taraful Paul Stanga. In serile de vineri si sambata vor fi concerte de muzica usoara sustinute de trupele Euroton si Epilog.Iar duminica, intr-o zi speciala dedicata zimnicenilor vor fi spectacole sustinute de nume indragite din oras printre care Florin Parlan, Petrica Verone si Florea Simion cu ansamblul Nastarelu

Toti teleormanenii sunt invitati in perioada 15-18 august, in parcul Central din Zimnicea, sa deguste cele mai sanatoase produse traditionale si sa se prinda in hora prieteniei, in cel mai mare eveniment al zonei si al momentului .