Concurs de creatie „Teleorman in Uniunea Europeana”

Asociatia Euro Teleorman si Consiliul Judetean al Tinerilor Teleorman organizeaza in perioada 15 aprilie – 5 mai 2011 concursul de creatie intitulat „Teleorman in Uniunea Europeana”.

Conform purtatorului de cuvant al asociatiei non-guvernamentale EuroTeleorman, Mirela Oprea, “Concursul se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, cu domiciliul in judetul Teleorman, iar fiecare participant trebuie sa trimita o descriere originala prin care sa ilustreze viziunea asupta Teleormanului, ca parte din marele intreg, Uniunea Europeana. Competitia vizeaza valorizarea si promovarea tinerilor talentati, stimuland creativitatea, inovatia si spiritul de competitie.”

Castigatorul concursului de creatie „Teleorman in Uniunea Europeana” va fi premiat in cadrul evenimentului „Parada Europei” ce se va desfasura in data de 8 mai in Turnu Magurele, cu un weekend pe litoralul romanesc, in vara anului 2011.

Tinerii teleormaneni care vor sa se inscrie in concurs trebuie sa stie ca formatul creatiei este de maxim 2000 de caractere fara spatii, iar lucrarea trebuie expediata electronic, impreuna cu formularul de inscriere, la adresa de e-mail CJTT – cjtineri@gmail.com, pana joi, 05.05.2011.