Coana Leana contra Kill Bill sau : cu ce-s mai buni unii decat altii ?

Astazi lucram cu materialul “clientului” si incercam sa ne dam seama de realitate. Probabil nu s-au schimbat prea multe in Romania si nici nu se vor schimba in viitorul apropiat…..

Corneliu Vadim TUDOR, “Urare de iarna”

„Este fiica prea iubita

A acestui brav popor

De luceferi strajuita

Si de steagul Tricolor

E Elena Ceausescu

Suflet nobil si vibrant

Mama buna, om politic

Si prestigios savant

Inteleapta-i este fapta

Nazuind spre viitor

Tot cu cinste sta in dreapta

Marelui conducator.“

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea a urcat-o pe Elena Udrea pe piedestalul liderului „competent, tânăr, cu viziune si cu energie”. „Faptul că doamna Elena Udrea candidează e cea mai vie dovadă a curajului şi a responsabilității în politică. Este printre cei mai serioşi, cei mai eficienţi, cei mai muncitori oameni pe care i-am întâlnit, indiferent ce s-ar scrie în ziare. Ascensiunea sa politică nu s-a bazat doar pe vorbe, ci şi pe fapte. V-o spune un om care n-o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită. Alegerea sa va reprezenta un pas spre reformă şi un pas înainte pentru Bucureşti. O susţin cu toată credinţa în ceea ce şi-a propus.”

Sabin BALASA, pictor

„Eroina, mama, om de stiinta, sotia marelui nostru conducator, tovarasa Elena Ceausescu a devenit exemplul, simbolul milioanelor de femei din tara noastra, dovada eticii, atitudinii, capacitatii si demnitatii femeii socialiste, a romancei.“

Ioan Oltean – vede deja filiala sub Elena Udrea ca fiind „soarele PDL”. „Soarele răsare de mult timp pentru întreaga Românie de la Bucureşti. A fost un timp când a răsărit şi pentru PDL tot de la Bucureşti. E timpul să răsară din nou. Sunt sigur că prin alegerea noului preşedinte organizaţia va redeveni soarele PDL. Să dea Dumnezeu să fim întotdeauna la guvernare şi întotdeauna cei mai buni!”,

Adrian PAUNESCU, “Un cantec”

„Ca daca-n Romania nu-si are loc abuzul,

Si se viseaza visul de a trai frumos

E pentru ca ea, prima, si-a aplecat auzul

Spre muma-tara si spre durerile de jos.”

Cristian Boureanu

“PDL a făcut azi o mişcare foarte curajoasă, am încredere că Elena Udrea este motorul unei generaţii de femei care sunt chemate să dea ora exactă în politica românească.”

Victor Tulbure, “Luminoasa Ţării Eroină”:

Noi o numim cu dragoste adâncă

pe drumul tău ce-n glorie cutează:

Elena Ceauşescu! O vitează!

şi neînfricată comunistă! O româncă.

Teodor Baconschi : „Eu, Elena, sunt foarte bucuros să lucrez cu tine. Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Esti inteligentă, esti frumoasă, esti tenace, ai anduranță la mediul în general dezgustător al politicii românesti si nu te deranjează vecinătatea oamenilor de valoare”.

Radu P. Voinea, rectorul Institutului Politehnic Bucuresti – „Gînduri de aleasa si înalta pretuire” – “slujitorii scolii de toate gradele, tineretul (…) sunt recunoscatori  tovarasei Elena Ceausescu.”

Sever Voinescu , deputat : „Elena este spiritul curajului politic, spiritul lui Traian Băsescu.”

Ana Muresan, ministru comunist elogiaza femeia Elena Ceausescu, “exemplul stralucit pentru celelalte femei, (…) prin contributia remarcabila adusa la elaborarea politicii interne si internationale si la înfaptuirea ei practica, în cadrul conducerii partidului, prin prodigioasa sa activitate stiintifica, prin întreaga sa viata si munca”.

Raluca Turcan, deputat – Elena Udrea „poate fi un veritabil Kill Bill al politicii româneşti”. „Are forţă, are energie, are curaj şi cu cât mai grele vor fi luptele electorale cu atât mai mari vor fi şansele ca Elena să ofere o victorie spectaculoasă”.

Gata. Am priceput. Singurul lucru care mai trebuie sa ne fie spus este cine sunt eroii negativi din poveste. Cine sunt „Sarpele vrajitor” – Bill, „Gura de bumbac” – O-Ren Ishii, „Cap de cupru” – Vernita Green, „Bobinatorul” – Budd si „Sarpele de munte californian” – Elle Driver, adica echipa pe care trebuie sa o „kill-ereasca” cat mai curand doamna ministru….

Redactor: Bogdan Catalin