Clubul elevilor din Zimnicea asteapta copiii la cursuri

In aceasta perioada, Clubul Elevilor din Zimnicea asteapta viitorii cursanti sa viziteze institutia si sa se inscrie pt anul scolar ce va incepe la 1 octombrie. Sunt oferinte 5 cursuri gratuite, de informatica – engleza, carturi, protectia mediului, fotbal – handbal si constructii electrice.

Intr-o cladire noua, unde Ministerul Educatiei a investit aproximativ 16 miliarde de lei vechi, pe terenul oferit de catre Consiliul Local al orasului Zimnicea, cladirea a fost data in folosita cu doi ani in urma si beneficiaza de conditii la standarde europene.

Elevii sunt asteptati in aceste zile sa viziteze clubul, cursurile urmand a incepe dupa data de 1 octombrie. Acestea au ca scop dezvoltarea abilitatilor si talentelor copiilor, in vederea unei instruiri vocationale initiale, buna dispozitie, prietenie, munca in echipa si dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

Pe langa cele 5 cursuri pe care Clubul Copiilor din Zimnicea le-a pregatit elevilor, institutia ofera si copiilor din gradinite o sala plina cu jucarii unde isi pot petrece timpul liber. Activitatile sunt gratuite si supravegheate de profesori calificati.