Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Teleorman implementeaza proiectul „Coloreaza-ti viata altfel…fara droguri!”

Agentia Nationala Antidrog a lansat luna aceasta concursul national „Mesajul Meu Antidrog”-editia a IXa, cu tema „Coloreaza-ti viata altfel…fara droguri!”.

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Teleorman implementeaza acest proiect in scolile si liceele din judet,  scopul acestui concurs fiind „mentinerea la un nivel scazut a consumului de droguri si reducerea cazurilor de noi consumatori in mediul scolar”.
Activitatile acestui amplu proiect sunt realizarea de lucrari cu tematica antidrog de catre elevi si formarea de convingeri de viata sanatoase in randul populatiei tinere. Sectiunile pe care se va desfasura concursul sunt: pagina web, film scurt metraj, fotografie digitala, spot, eseu literar, arte vizuale.
Judetul nostru are si doua castigatoare la categoria „Film, scurt metraj” la editia a VIIIa a concursului (anul scolar 2010-2011), si anume: locul III la faza nationala pentru elevele Neicut Ionela si Ciobanu Catalina de la Colegiul National „Unirea” Turnu Magurele sub indrumarea dnei. prof. Dena Georgeta.