Nicio zi fara accidente in Teleorman

În data de 16.08.2010 ora 02:10, P. Marian de 34 ani din mun. Bucureşti, conducând un autoturism pe DJ 703 în afara com. Ciolăneşti, datorită vitezei excesive şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane, pasagere în autoturism: B. Ramona de 23 ani din com. Siliştea Gumeşti şi N. Ana Maria de 21 ani din com. Drăcşenei, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,42mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetarea la faţa locului a fost efectuată de echipa operativă din cadrul Poliţiei mun. Roşiorii de Vede, în cauză fiind întocmit dosar penal.

 

In aceeasi zi, la ora 20:30, o femeie de 39 ani din com. Vităneşti, conducând un moped pe DJ 506 în localitatea Vităneşti în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra ghidonului, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţul din partea stângă pe direcţia sa de deplasare.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a Mădălinei G. de 19 ani din localitate, pasageră pe moped, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea de moped nu are absolvit cursul de legislaţie rutieră. Nici ea, nici pasagera nu purtau casca de protecţie.În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

În seara zilei de 16.08.2010 ora 23:00, N. Spirea de 33 ani din com. Cervenia, conducând un moped pe DJ 506, în direcţia Smărdioasa – Conţeşti, a pierdut controlul ghidonului, a derapat şi a căzut cu mopedul pe partea stângă a părţii carosabile.Conducătorul mopedului a fost rănit uşor. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fara a necesita internarea.