Caravana HR Club vine în Alexandria

Asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România, a anuntat lansarea programului Caravana HR Club. Aflat la prima ediție, acest proiect se va desfășura în perioada 26 octombrie – 9 decembrie 2010, în 14 orașe din România: Constanța, Alexandria, Tg. Jiu, Craiova, Târgoviște, Iași, Pitești, Brăila, Bacău, Bihor, Brașov, Timișoara, Cluj și Ploiești.

HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania va veni in Alexandria pe data de 28 octombrie intre orele 10:00 – 12:00, la Complex Mara.

Intre invitatii la conferinta se numara Carmen Copindean – Consultant Senior, CDM Cluj-Napoca, Liviu Florea – Manager, CICC Videle, Constantin Paraschiv- Consilier, CICC Videle si Madalina Radulescu Consultant resurse umane si membru HR Club.

Caravana face parte din obiectivul HR Club de a susține dezvoltarea domeniului resurselor umane în România și prin acest proiect își propune să unească și să sprijine prin know-how și acces la o baza semnificativă de bune practici, comunitatea de resurse umane din țară.
„Menirea HR Club este aceea de a susține consistent prin expertiza și resursele sale formarea unei comunități de resurse umane solide și închegate și de a îi asigura cadrul propice pentru dezvoltare. Prin acest proiect strategic dorim să ne apropiem mai mult de specialiștii în resurse umane din țară și să omogenizăm standardele la care se face managementul resurselor umane în România” a declarat Csaba Gergely, președintele HR Club.