Bursa lunii aprilie pune la dispozitia teleormanenilor circa 120 locuri de munca

Persoanele interesate in identificarea unui loc de munca, sunt invitate vineri, 27 aprilie 2012, incepand cu ora 930 la “Busa locurilor de munca” ce se va desfasura la sediile locale sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Teleorman pentru a cunoaste cat mai bine cerintele pietei muncii, ofertele de munca ale agentilor economici din judet, sau pentru a se reorienta profesional spre meserii, cu posibilitate de angajare in viitor.

Pana acum au fost contactati 1.029 de agenti economici,  dintre acestia  10 punand la dispozitia persoanelor in cautarea unui loc de munca 120 posturi de lucru.

La bursa din aceasta luna prioritate au persoanele cu studii medii, doar 16 locuri fiind destinate celor cu studii superioare.

Lista finala a locurilor de munca va fi afisata joi, 26 aprilie la sediile A.J.O.F.M., precum si in locatiile de desfasurare a bursei.

A.J.O.F.M Teleorman vine in sprijinul persoanelor in cautarea unui loc de munca, prin acordarea serviciilor de mediere, informare si consiliere profesionala, consultanta pentru inceperea unei afaceri, programe de formare profesionala, completarea veniturilor salariale, precum si stimularea mobilitatii fortei de munca a persoanelor, aflate in perioada in care beneficiaza de indemnizatie de somaj.

Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa in intervalul orar 8.00-16.00, Agentiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a institutiei www.teleorman.anofm.ro.