Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizeaza Bursa Locurilor de Munca  pentru ABSOLVENTI, eveniment devenit deja traditional la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Bursa Locurilor de Munca  pentru ABSOLVENTI se va desfasura pe data de 24 septembrie  2010,  incepand cu ora 09:00, la Sala Polivalenta din  Alexandria si la sediul Agentiilor locale din Rosiori de Vede si Turnu Magurele.

Actiunea intentioneaza reunirea proaspetilor absolventi, care vor trece de la perioada de formare la cea de valorificare a cunostintelor dobandite, cu angajatorii, care doresc selectarea si recrutarea personalului in vederea ocuparii locurilor de munca vacante.

Pe aceasta cale invitam agentii economici si absolventii tuturor formelor de invatamant sa participe la acest eveniment.

Agentii economici interesati sa participe la bursa sunt asteptati sa ne contacteze la numarul de fax 0247.310.155 sau pe adresa de e-mail tr_lmv@ajofm.anofm.ro.

Se va specifica optiunea participarii la bursa, numarul de locuri de munca de care dispun si meseriile in care sunt aceste locuri vacante.

Data limita pentru depunerea ofertelor de locuri de munca este 22.09.2010, ora 16:00.