Bunurile metalice sunt la mare cautare in judet. Inca 5 teleormaneni au fost prinsi la furat.

Doi barbati, unul in varsta de 50 de ani iar celalalt de 20 de ani, au fost surprinsi de un echipaj mixt de siguranţă publică din Rosiorii de Vede in timp ce sustrăgeau cabluri electrice din aluminiu de la un stalp situat langa o unitate medicală. În aceeaşi noapte poliţiştii din oraşul Videle, aflaţi în patrulare pe D.J. 503 pe raza satului Blejesti, au depistat două persoane care transportau cu un carucior mai multe tevi tubing si tije metalice. Poliţiştii au stabilit că cei doi suspecţi – F. Liviu de 24 ani si P. Viorel de 22 ani, ambii din comuna Gratia – au sustras bunurile respective de la gardul împrejmuitor al unei locuinţe.
În comuna Cosmeşti,  în noaptea de 19/20.01.2011, poliţiştii l-au depistat pe P. Adrian de 28 ani din localitate, care sustrasese bunuri metalice din zona unui parc petrolier, pe care le transporta spre locuinta sa cu o căruţă,  pentru a-l valorifica la un centru de colectare a deşeurilor metalice.
Prejudiciul, în valoare de 3400 lei a fost recuperat si restituit societăţii vatamate iar în cauză a fost întocmit dosar penal.