Braconaj cinegetic si port ilegal de arma la Turnu Magurele

În noaptea de 10/11noiembrie, poliţişti din Turnu Măgurele împreună cu agenţi de poliţie din comuna Beciu, pe timpul activităţilor de patrulare au identificat pe câmp, în apropierea DJ 546 o autoutilitară care lumina cu un far, ocupanţii autovehiculului fiind suspecţi de săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic.

În autoutilitară se aflau patru bărbaţi, Marius M de 32 ani din Bucureşti,  Daniel I de 23 ani din comuna Plopii Slăviteşti, Mihai A de 24 ani şi Ion S de 24 ani din comuna Beciu. In posesia celor patru au fost găsite o arma de tir tip Geco, un cuţit cu lama de 12 cm şi o lanternă mare, tip far, cu fir de alimentare şi mufă pentru cuplarea la sistemul de aprindere al brichetei auto.

Bunurile au fost ridicate în vederea cercetărilor iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, „portul fără drept al cuţitului” şi „vânarea pe timp de noapte prin utilizarea autovehiculelor sau dispozitivelor care permit ochirea şi tragerea pe întuneric”.