Blocurile din Zimnicea vor avea camine de apa si canalizare individuale

Blocurile din Zimnicea vor beneficia de camine de apa si canalizare individuale. Daca pana acum, fiecare interventie a firmei distribuitiare de apa necesita oprirea furnizarii in tot centrul orasului, dupa terminarea proiectului, in maxim 25 de zile, la fiecare interesectie va exista un camin, iar fiecare scara de bloc va fi independenta in ceea ce priveste furnizarea apei potabile.

Demarata in 2013, lucrarea de modernizare a sistemului de canalizare a blocurilor din Zimnicea este pe final. In maxim 25 de zile, locatarii blocurilor vor beneficia de 4 km de conducta noua, 33 de camine stradale si 130 individuale, in proiect fiind incluse 52 de blocuri , inclusiv institutiile publice din centrul orasului. Tot in cadrul proiectului, conductele mari ce transporta apa de la puturi catre consumatori vor fi schimbate.

Subsolurile de boc vor fi si ele reabilitate la cererea locatarilor, lucrarea fiind realizatata de catre Apa Serv in mod gratuit, locatarii avand obligatia de a asigura materialele necesare.

Proiectul va continua cu modernizarea retelelor de canalizare din zona de E a orasului.