Autoturism distrus de un copac la Rosiorii de Vede

Un autoturism Dacia, a fost distrus de un copac Duminica 26 august a.c., acesta căzând pe plafonul maşinii din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Vântul puternic a rupt copacul proiectându-l pe plafonul autoturismului, acesta fiind distrus în proporţie de cca. 50%. Au fost solicitaţi şi au intervenit pompierii militari în jurul orei 18.47, aceştia folosind pentru degajarea masei lemnoase un motoferăstrău (drujbă) aflat în dotarea autospecialei de descarcerare. Valoarea bunurilor salvate este echivalentă cu cea a bunurilor distruse de aproximativ 1500 de lei. Nu s-au înregistrat victime.

 

Sursa: I.S.U. Teleorman


IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.