Autoritatile vor sa stie cat de multumiti suntem de starea drumurilor si autostrazilor din Romania

In timp ce ma deplasam ieri dinspre Alexandria spre Zimnicea am fost oprit si intrebat de catre politisti „unde merg”. Le-am spus, ei mi-au urat santate, asta in timp ce notau raspunsul meu. Ciudat, nu mi se mai intamplase pana acum.

Intre timp m-am interesat si am aflat ca erau reprezentanti ai Drumurilor Nationale, ca doar nu va asteptati sa se oboseasca sa spuna cine si de unde sunt, si erau ajutati de politistii de la rutiera.

Se pare ca aceasta ancheta face parte dintr-un plan de actiune la nivel national al Companiei de Drumuri si Autostrazi.

Interesant este ca nimeni nu a intrebat daca suntem multumiti de drumuri si autostrazi, daca ne simtim in siguranta atunci cand circulam si nici cate piese am schimbat la masina pana acum din cauza drumurilor din Romania, mai ales ca acest sondaj a fost facut pentru a se stabili unde sunt necesare reparatii  ale drumurilor in functie de intensitatea traficului si tipul de transport, dar si materialul pe care il vor folosi pentru reparatii.

In speranta ca autoritatile s-au informat corespunzator, de parca nu se vedea cu ochiul liber starea drumurilor din judet si din tara, le urez in mod oficial SPOT LA TREABA!