Au plecat la drum fara carnet de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice

4 teleormaneni au plecat, in week-endul trecut, la plimbare cu masina, dar fara a detine carnet de conducere. Ionuţ G de 18 ani din comuna Orbeasca, minorul N.A. de 16 ani din Roşiorii de Vede, Cristian O. din Olteni si Marian V. de 42 ani, tot din Roşiorii de Vede s-au ales, la sfarsitul saptamanii trecute, cu dosare penale.

În ziua de 14 noiembrie, ora 13:20, A. Nicusor de 18 ani din comuna Plosca, conducând un autoturism pe DN 65A în afara localităţii Troianul, nu a redus viteza de deplasare in curba, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a rasturnat in afara partii carosabile. In urma  accident a rezultat ranirea usoara a unui pasager, I. Petre de 23 ani din Rosiorii de Vede, care a fost transportat şi internat la spital. În cauza s-a intocmit dosar penal.

In municipiul Alexandria, pe strada Dunării, a fost depistat I. Andrei de 19 ani din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o concentraţie de 0,75 mg/l alcool pur in aerul expirat. Şi în cazul său a fost întocmit dosar penal şi au fost recoltate probe biologice de sânge.

Cel mai grav caz, a fost cel al lui Marian V. de 42 ani din Roşiorii de Vede care a fost oprit in trafic, pe Bd. Comercial din Roşiorii de Vede, dupa ce a fost urmarit si blocat de mai multe echipaje de politie, intrucat nu a oprit la semnalele acustice si luminoase ale acestora. Rosioreanul conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o alcoolemie de 0,82 mg/l in aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.