Asociația Tinerilor din Zimnicea strânge fonduri pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din oraș

„2% ne ajută!”, sub acest slogan membrii Asociației Tinerilor din Zimnicea în parteneriat cu Primăria Zimnicea desfășoară campania ”Prietenii Spitalului”, având ca scop strângerea de fonduri pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din oras. Peste 300 de zimniceni s-au implicat în această campanie, donând 2% din impozitul pe venitul realizat, luni – 26 mai, fiind ultima zi în care doritorii pot completa formularul 230.

După încheierea campaniei de strangere a procentului de 2% din impozitul salarial, asociația își propune realizarea de expoziții cu vânzare pentru strângerea unei sume cât mai mari, în vederea atingerii scopului vizat.

Din fondurile strânse în urma campaniei, Spitalul Orășenesc Zimnicea va achizitiona frigidere, televizoare și un aparat performant pentru dotarea laboratorului de analize medicale.

Spitalul Zimnicea are o capacitate de 124 de paturi și asigură servicii medicale pentru locuitorii din oraș dar și celor din comunele învecinate. Peste 11. 000 de persoane beneficiază anual de serviciile acestei unități.