A.J.O.F.M. organizeaza cursuri pentru somerii teleormaneni

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează, gratuit, cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Planul de Formare Profesională pentru anul 2012, A.J.O.F.M  Teleorman îşi propune să organizeze un număr de 54 de programe de formare profesională în 14 meserii/ocupaţii, pentru 1.050 beneficiari.

Meseriile/ocupaţiile pentru care se vor organiza programe de formare profesională, pe parcursul anului 2012, sunt: bucătar, comerciant – vânzător marfuri alimentare, comunicare în limba engleză, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, lucrător în structuri pentru construcţii, operator confecţioner industrial, operator introducere, validare şi prelucrare date, ospătar – chelner – vânzător în unităţi de alimentaţie publică, inspector resurse umane, dulgher –tâmplar – parchetar şi agent de pază şi ordine.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa, în intervalul orar 8.00-16.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro