Accidente rutiere in Teleorman

În ziua de 12.09.2010 ora 06:20, S. Cristian de 32 ani din mun. Turnu Măgurele, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 703 în comuna localitatea Buzescu, a intrat in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala condus de M. Ionel de 48 ani din comună, care a patruns pe drumul public de pe o ulita laterala, fara sa se asigure si fara a acorda prioritate de trecere autoturismului.In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a carutasului si a unei femei aflată în căruţă: M. Tudora de 69 ani din comuna Buzescu.Victimele au fost transportate la spital unde le-au fost acordate ingrijiri medicale, fara a fi necesara internarea.Cercetarea la fata locului a fost efectuata de echipa operativa a Politiei Mun. Alexandria, în cauză fiind intocmit dosar penal.

In aceeasi zi, la ora 20:20, minorul R.M de 11 ani din comuna Scrioaştea, nefiind supravegheat de parinti a luat din curtea locuintei autoturismul proprietate a acestora şi l-a condus pe o uliţă. Din cauza lipsei de experienţă a pierdut controlul asupra directiei de mers în curba si, parasind carosabilul, a acrosat-o pe D.Geta de 43 ani din com. Scrioastea, care se afla pe marginea drumului.Din accident a rezultat vătămarea corporală a femeii, care a fost transportată şi internată la spital.În cauză a fost întocmit dosar penal.

În noaptea de 12/13. 09.2010 ora 00:30, R. Marian de 28 ani din mun. Alexandria, conducând pe DJ 506 pe raza comunei Cervenia un autoturism inmatriculat in Spania, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, la intersectia DJ 506 cu DC 24 a pierdut controlul volanului si a intrat in gardul unui imobil.In urma impactului a rezultat vatamarea corporala gravă a conducătorului auto, care a fost transportat şi internat la spital.Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie de 0,08 m/l alcool in aerul expirat.In cauza s-a intocmit dosar penal.


Sursa: I.P.J Teleorman