8.720 tigarete confiscate de politistii din Teleorman

Poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi au confiscat 8.720 tigarete aflate în 436 pachete care nu aveau timbru fiscal.Ţigările au fost ridicate în urma unei percheziţii efectuate luni,  27 septembrie, la domiciliul din comuna Salcia al unui barbat de 52 de ani. Oamenii legii au stabilit ca suspectul achizitionase ţigările din mun. Bucureşti şi le-a transportat cu trenul până la domiciliu. In acest caz a fost intocmit dosar penal.

 

 

 

 


 

  

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.