4 tineri teleormaneni au plecat la plimbare cu o masina furata

In noaptea de 27/28 septembrie, in jurul orei  01:00, doi agenţi de poliţie aflaţi în serviciul de patrulare, au depistat pe  patru tineri, aflaţi într-un autoturism, care au încercat să fugă la apariţia poliţiştilor. Era clar ca tinerii ascundeau o neregula, asa ca fost urmăriţi şi prinşi de poliţişti, fiind conduşi la sediul Poliţiei mun. Alexandria. Autoritatile au stabilit că suspecţii – L. Sile de 21 ani din mun. Roşiorii de Vede şi minorii S.A. de 15 ani din com. Găujani, jud. Giurgiu, N.G. de 14 ani din mun. Alexandria şi C.M. de 16 ani din mun. Roşiorii de Vede – sustrăseseră autoturismul din Roşiorii de Vede şi plecaseră la plimbare. Autoturismul a fost restituit proprietarului iar pe numele celor patru suspecţi a fost întocmit dosar penal.

 

 IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.