307 locuri de munca vacante in Teleorman

In saptamana 29 septembrie – 5 octombrie, la nivelul judetului Teleorman, se inregistreaza un numar de 307 locuri de munca vacante.  161 de persoane se pot angaja in urmatoarea saptamana la Alexandria, 106 la Turnu Magurele, 37 la Rosiorii de Vede si numai 3 persoane se pot angaja la Zimnicea.

Sunt cautati zidarii, bucatarii, strungarii, lacatusii mecanici, sudorii, tamplarii sau muncitorii necalificati si mai putin teleormanenii cu studii superioare.

 

 

 

 

 

 

 
IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.