289 de locuri de munca vacante in Teleorman

Numărul de joburi disponibile la nivel național ajunge la aproape 16.800.Cele mai multe locuri de muncă vacante sunt în București, Cluj și Timis, iar cele mai puține în Giurgiu, Mehedinți și Teleorman.

Aproape 900 de joburi sunt oferite de firmele din Brașov, peste 700 de cele din Iași și 650 de către companiile din Constanța.

La nivelul judetului Teleorman, in perioada 22 – 28 Septembrie, se inregistreaza un numar de 289 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt in Alexandria, unde 254 de persoane isi pot gasi un job in urmatoarea saptamana, la Turnu Magurele sunt 17 locuri de munca vacante, la Rosiorii de vede 13, iar la Zimnicea 5 noi locuri de munca.

În prezent, peste 2 milioane de români îşi caută activ un job pe online, iar majoritatea celor care îşi caută de lucru (peste 40%) aplică pentru un post în Capitală, potrivit datelor reprezentanţilor site-urilor de recrutare.

 

 


 

 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.