257 de locuri de munca in saptamana 13-19 octombrie

In saptamana 13-19 octombrie in judetul Teleorman se inregistreaza un numar de 257 de locuri de munca,  dintre care 249 nou inscrise si 8 ramase neocupate din saptamna precedenta.

Conform AJOFM Teleorman, un numar de 127 de persoane se pot angaja in Alexandria, 105 in Turnu Magurele, 23 in Rosiorii de Vede si doar doua persoane in Zimnicea.

In municipiul Aexandria se cauta medici, asistenti medicali, ingineri, maistri instalatori,contabili, bucatari, ospatari sau electricieni, turnenii se pot angaja ca agenti de asigurari, asistenti medicali, infirmieri sau ingrijitori, la Rosiorii de Vede se cauta confectioneri imbracaminte, electricieni, instalatori, lacatusi mecanici si agenti de vanzari iar la Zimnicea se ofera cate un post pentru director de marketing si inginer sevice.

Persoanele interesate de primirea mai multor informatii se pot adresa in fiecare zi, in intervalul orar 8.30-16.30 Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman.


 

 

 

 
IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

 

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.