24 incendii de mirişte în sfârşitul de săptămână

Căldura prelungită din ultimele zile a favorizat arderile mai mult sau mai puţin controlate din tot cuprinsul judeţului nostru, astfel s-au înregistrat 21 de focare pentru care au fost solicitaţi pompierii teleormăneni să intervină.

Pompierii Detaşamentului din Alexandria au intervenit la zece incendii de mirişte în localitatile: Merişani, Mârzăneşti, Furculeşti, Orbeasca de Jos, Bogdana şi Plosca, focul mistuind cca 8 ha vegetatie uscată, iar în unele cauze au pus în pericol circulaţia din cauza fumului degajat pe carosabil.

Pompierii Detaşamentului din Roşiorii de Vede au intervenit la noua incedii în raza localităţilor: Brebina, Măldăieni, Drăgşănei, Trivale Moşteni, Crângeni, Drăgăneşti de Vede, Scrioaşteaşi DN 6, focul a ars cca 5 ha mirişte dar şi 10 t furaje.

Pompierii Detaşamentului din Turnu Măgurele au fost solicitaţi în stingerea unui incendiu de mirişte ce îngreuna circulaţia pe DN 51 A.

Pompierii Detaşamentului din Zimnicea au intervenit în stingerea a trei incendii în împrejurimile oraşului Zimnicea şi în localitatea Voievoda.