123 de locuri de munca vacante in Teleorman

La nivelul judetului Teleorman, in perioada 15-21 septembrie, se inregistreaza un numar de 123 de locuri de munca vacante. Cele mai multe joburi sunt disponibile in Alexandria, aici este nevoie de  110 muncitori. Se cauta translatori, economisti, jugravi, ingrijitori cladiri, agenti de paza, agenti comerciali sau casieri.

In Turnu Magurele sunt vacante 6 locuri de munca (fochisti, sudori, paznici sau strungari), in  Zimnicea 4 locuri de munca (patiseri si laboranti chimisti), iar in Rosiorii de Vede sunt vacante numai 3 locuri de munca, aici fiind cautati confectioneri de imbracaminte si un sofer.

 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.