1 iunie la Zimnicea

Unitatile scolare din Zimnicea, in parteneriat cu primaria orasului au organizat de 1 iunie o serie de manifestari cultural artistice si sportive .

Cu incepere de la ora 9, copilasii din Zimnicea,  alaturi de parintii lor au venit in Piata Centrala sa sarbatoreasca ziua international a copilului .

Organizatorii au pregatit concursuri de cross, role si biciclete, mici reprezentari  ale copiilor, incepand cu cei de gradinita care au interpretat poezii, cantece si au dansat pe scena din fata primariei si pana la cei de liceu, care au organizeazat “Carnavalul Florilor de Cires”- care a constat intr-o parada a costumelor, pe care copiii le-au creat din materiale reciclabile.  In cadrul aceuiasi eveniment,  primarul  Petre Parvu a oferit  regelui si reginei carnavalului, cheia orasului impreuna cu tricolorul Romaniei, 1 iunie reprezentand si ziua orasului Zimnicea.

Miercuri toti copii prezenti in Piata Centrala au primi cadouri, un magician a intretinut atmosfera pentru cei mici si deasemenea au fost prezenti artisti care i-au pictat pe micuti pe fata. In jurul orei 17:30, elevii cu rezultate deosebite au primit premii in bani din partea primarului Petre Parvu.

La finalul, incepand cu orele 20, zimnicenilor le-a fost pregatit si un spectacol  “ O vorba din chitara” sustinut de Eugen Stan si Trupa Band.